201111.15
Off
0

CAH Okrugli stol “Lobiranje: načini i praksa”, 4. studenoga 2011.

by in Novosti

CAH Okrugli stol „Lobiranje: načini i praksa“ održan je 4. studenog 2011. u prostorijama Europskog doma Jurišićevoj ulici u Zagrebu.

Na okruglom stolu sudjelovalo je šezdesetak sudionika, a govornici su bili: gđa Ksenija Oletić, stalna predstavnica SPEM Komunikacijske skupine u Bruxellesu,
gospodin Natko Vlahović, akreditirani lobist u Europskom Parlamentu i Glavni tajnik HDL-a, gospodin Andre Bywater, odvjetnik iz Bruxellesa, pravni stručnjak za područje prava tržišnog natjecanja i državnih potpora te gospođa Ivana Bilić sa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Uvodnu riječ održali su Nj.E. gdin David Blunt, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije u Republici Hrvatskoj i gospodin Mate Granić, predsjednik Hrvatskog društva lobista. Moderator okruglog stola bio je g. Silvije Čipčić-Bragadin, predsjednik Chevening Alumni Hrvatska.

Cilj okruglog stola bio je predstaviti modele i načine lobiranja u EU, Americi i Hrvatskoj na svim razinama od poslovne i privatne razine do javnopravne razine.