PROGRAM KONFERENCIJE/CONFERENCE AGENDA

Dragi članovi Chevening zajednice,

Zadovoljstvo mi Vas je izvijestiti da smo dobili grant i domaćinstvo regionalne konferencije Cheveninga središnje i jugoistočne Europe koje će se održati u Zagrebu i Opatiji od 01.-04.10.2015.

Na konferenciji ćemo imati priliku ugostiti 20 Cheveninga iz regije te raspraviti o modelima integracije Chevening zajednice u pojedinim državama. Također, predstavit ćemo i naš vrlo uspješan model koji uključuje organizaciju okruglih stolova, treninga i zajedničkih druženja (npr. organizirat ćemo leadership trening za strance u Opatiji).

Program same konferencije je vrlo bogat te će biti uklopljen u širi projekt Veleposlanstva pod nazivom British House Days koji će u prvom tjednu listopada okupiti sve institucije koje su povezane s Velikom Britanijom u Hrvatskoj.

Konferenciju ćemo započeti u Zagrebu 01.10. s okruglim stolom i prijemom u rezidenciji Veleposlanika u Zagrebu, a nakon toga ćemo se prebaciti u Opatiju gdje ćemo se zajednički družiti u hotelima Kristal/Admiral s Gala večerom 02.10. u Motovunu (OPG Matijašić http://www.matijasic.net/).

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u što većem broju aktivnosti. Sve troškove pokriva grant tako da su besplatni za Cheveninge. Za odlazak u Opatiju imamo predviđeno 30 mjesta za Cheveninge iz Hrvatske.

Iskaz interesa za Opatiju molimo na: info@chevening-cro.org

Ukoliko bude više od 30 zainteresiranih iz RH za odlazak u Opatiju potrudit ćemo se da sve zainteresirane primimo te da to isfinanciramo iz granta ili uz minimalnu participaciju sudionika.

Lijepi pozdravi i nadam se da se vidimo u što većem broju,

Vaš UO CAH-a